Från sandaler till stövlar.......

Faktum är att det är helt omöjligt att klä sig rätt den här årstiden. Skulle ner på stan i går och stog där i hallen och kliade mig i huvudet. 20 grader varmt, men hur fel kändes det att sätta på sig vinterstövlar för att inte tala om barfota i sandaler. Det slutade med att det blev ett par tunnare stövlar i alla fall.

Väl nere på stan upptäckte jag att det nog var fler som haft samma problem som jag den här morgonen. Hade hur mycket ärenden som helst att uträtta och dessutom hittade jag massor med snygga kläder. Man kan väl säga som så att det blev väääääääldigt varmt i stövlarna, tror nog att dom som valt sandaler denna dag gjort helt rätt.

Ett antal kassar blev det. Presenter till div. födelsedagar, jeanskjol till mig, schal till mig, några t-shirts och ett par röda tights till mig, en röd handväska till mig.....Oj, oj, oj vad mycket det blev till mig. Måste bara tillägga att jag och pojken storshoppade till honom innan skolstarten och mannen, ja honom ska vi inte nämna när det handlar om kläder. Har tröttnat där lite grann faktiskt, efterssom han nästan aldrig byter om från sina arbetskläder.

Ja, så med en något tunnare plånbok men nöjd och glad för mina klädfynd drar jag nu ut  på ett flyttstylingjobb i dag. Sedan ska jag försöka att hitta på någon riktigt god maträtt till kvällen.

Kram och ha en riktigt MYYYYYYYSIG helg!

ÅH! Nu fick jag lust att köpa några nya ljuslyktor.....Får nog bli en sväng ner på Indiska idag igen :)

Kommentarer
Postat av: Elzie

Hoppas ni får en mysig helg ni också och att du hittade några fina ljuslyktor.
Kram Elzie

2007-09-07 @ 14:48:23
Postat av: Mikkeline

Ja litt fint må man jo unne seg.
Ha en fin søndag!

2007-09-09 @ 12:37:53
URL: http://mikkelinesin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0