Min underbara dotter!

Som de flesta andra tjejer i hennes ålder (21), letar man liksom efter fel hos sig själv,  istället för att fokusera på det som är bra. Nu kommer också den värsta tiden när alla klär av sig och det ska granskas och bedömmas, in på bara kroppen.
Med hela skåpen fulla av nutrilett, läggs högsta växeln in för en "snyggare" figur. Och fram till dess är det inte tal om att man klär av sig i bikini  Utan ligger helt påklädd i stekheta solen, tills dieten givit resultat och man blir fullt nöjd. Dvs. aldrig.
 
Solen skiner och gräset är så där härligt vårgrönt. Där ligger du i din nya stora rödprickiga hatt. Dina maffiga solglasögon klär dig, du är supersnygg.  Boken du läser är så himla bra och den lilla tranasistorradion du tagit med dig spelar just upp din favoritlåt. Det är premiär för nya bikinin, en chockrosa, som passar perfekt till de nymålade naglarna. Du spritter och sprätter med benen, och njuter. Kroppen blänker nyinsmörjd av omtanke......

 Var rädd om dig! Det finns bara en som Du...........


image77


Kommentarer
Postat av: Tant Britta som aldrig ägt en bikini

Allas våran underbara lilla docka Steffi, vår nutida Audrey Hepburn, Nutrilett är fan inte gott! Du är så underbart vacker precis så som du är, med prickig hatt, målade tånaglar, bara du fortsätter att le ditt vackra leende, när du inte ler kan solen inte skina....tänk på det du när du klunkar i dej en trista Nutrilett

2007-04-25 @ 09:36:02
Postat av: Elzie

Håller fullkomligt med. Gu en sån söt tjej. Hoppas du får behålla ditt vackra leende länge än. Och lägg av nutriletten.
Kram

2007-04-25 @ 09:49:23
Postat av: Anonym dotter :)

Mamma, det var väldigt fina ord :) Tack! Jag ska tänka på de! PUSS

2007-04-25 @ 11:46:08
Postat av: Anonym dotter :)

O en sak till, just i denna stund sitter jag med tre morötter o en kopp te till frukost :) Känner mig mer träffad än nånsin haha! Men den där rödprickiga hatten gör mycket. Jag ska hitta en till som jag kan varva med! Puss

2007-04-25 @ 11:47:16
Postat av: Britta B till Anonym Steffi garbo

Ha h a ha...
Anonym, jo ja tackar ja!
Ingen vet ju vem steffi är, speciellt ite i Nyköping....
*Härligt* som garn kenta skulle säga.
När du kommer hem ska du scanna in den grntjänst bilden så den kan läggas ut på näääätet, visst Steff?
Skit i moröttera.....ät ordentlig frukost å ta moröttera til lunch förresten.....frukosten ska va rejäl annars går du inte ner ett gram!! (dyu vet jag har tappat 29,5 nu...så jag vet !

2007-04-25 @ 12:16:37
Postat av: Steffi

Vadå? Jag förstår inte vad du pratar om Britta Brutal :)
GarnKenta ska lätt läggas upp och bli synlig för världen 25 år senare! hihi. Eller hur mammis? Du måste ju skylta med att din man varit modell ju för sjutton gubbar :)

2007-04-25 @ 12:28:54
URL: http://ssteffi.blogg.se
Postat av: mamma!

Absolut! Han ska också läggas ut. Kanske blir han näste man i dressmanreklamen..hi hi hi :-)

2007-04-25 @ 14:48:01
URL: http://anneliekreativ.webblogg.se
Postat av: Linda

Jaaa, Steffi tycker vi om, precis som hon är: med eller utan prickig hatt, hennes underbara skratt och alla miner hon har för sig..
Tack mamma Annelie för att du skyltar med din dotter så här och skriver så underbara ord (får nästan tårar i ögonen), hoppas du har fått henne å förstå hur underbar hon är! =) Fina tavlor förresten! =) Kram från Kalmar!

2007-04-25 @ 17:16:04
URL: http://paerlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0