Födelsedagskalas!

Åh! Vad det är skönt att bli bortbjuden på middag. Nu ska jag inte säga att jag inte gillar att fixa och dona själv, för det gör jag. Men ibland är det så skönt att bara sätta sig vi dukat bord och slippa tänka. Min mamma fyllde år i Fredags och då hade hon fixat såhär fint!

image366

image367

Parmaskinkainrullad sparris, god sommarsallad, Lax och färskpotatis.
Laxen som tillagats i ugnen var kryddad med oliver, parmesan och citron. Jättegott! Men ingenting av det var speciellt märkvärdigt. Det brukar min mamma säga om det mesta. Vi som var gäster tyckte i alla fall att det var jävligt märkvärdigt........

image368

Mamma fick den här buketten med bondpioner, ett limegrönt förkläde med vita prickar på, 2 kökshanddukar och en samlingsskiva med sommarvisor. Yngve tyckte inte om skivan.......Spelade hellre Crister Sjögren med högsta volym på nya dvdn.

image369

Harkel, harkel. Någons nya leksak......


image372

Mammas lilla arbetskök.........

image373

Barnen med respektive firar, Susanne med familj saknas......

image374

Och så en bild med dom som visade ryggen till på förra.....

image375

Lilla Fanny, min bror Peters dotter......

Tack mamma för en trevlig kväll! Trots att den inte var så märkvärdig :-)Så en liten rapport från poolprojektet. Poolen är nu helt färdig och en värmare är inkopplad. Termometern visar på 22 grader. Hur lyxigt som helst att bara kunna ta ett dopp när det passar.
Nu återstår själva byggnationen av trädecket, Grunden är klar....Nu är det bara resten. Känns som om vi börjar närma oss slutet. Så här ser det ut nu!

image376

Just nu hör jag hur Jonatan tar sitt sista dopp för dagen i poolen.....Härligt!


Hoppas ni haft en bra nationaldag. Jonatan och jag firade med bad och mums, mums. Kenneth stackaren är i Skänninge och gör klart inför besiktning på måndag av huset de byggt.

Kram från mig till Er.......


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tääänk så fiiint å märkvärdigt Anita styrt till det, å så fiint hon har det hemma, fantastiskt hem .Å Det allra finaste små rullarna av sparris, ingen burkskinka å legymer från konsum där inte.
Grattis till Anita så här i efterhand å måste säga att era bondsyrener däri Malmbrukshagen har en fin rondör....inga magra klasar som på västkusten inte, nä runt å fint nästan som pioner....*host-host*
Skojja bara...
ser fram emot i morron då vi ska språkas på tellifón!
Natti natti å kramar till er med!

2007-06-06 @ 22:03:18
Postat av: Elzie

Säger också grattis i efterskott. Det syns varifrån lilla Annelie fått sin ådra!! Så jättefint hem hon har din mamma. Sparrisen kan jag väl hoppa över, men resten lät helt rätt. Även om det inte något märkvärdigt *s*.
Poolen ser ju riktigt fin ut nu. Man var lite tveksam i början. Men det tar sig. Precis som med vårt garage så börjar man se en ljusning nu.
Ha en bra dag och sitt inte i telefon med Britta hela dan *s*.
Kram Elzie

2007-06-07 @ 11:10:00
Postat av: Vildängel

mmmm, den där sparrisen med skinkan såg underbart gott ut!

2007-06-07 @ 17:47:13
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Elzie

Hallå tjejen!
Vart har du tagit vägen??? Har du emigrerat eller vad? Kan det helt enkelt vara så att du är alldeles för upptagen? Ja, håken vet. Saknar dina inlägg på bloggen i alla fall.
Kram Elzie
(Vad olika det är när det gäller sparris - en del älskar den och en del ogillar den starkt. Jag tillhör den andra delen som du förstått!).

2007-06-13 @ 20:52:28
Postat av: Elzie

Hej tjejen!
Förstår att du har fullt upp. Ska bli kul att få en uppdatering när du får tid. Ha det så gott.
Kram Elzie

2007-06-18 @ 12:13:47
URL: http://essemia.webblogg.se
Postat av: Elzie

Hej arbetsmyra!
Tänkte jag skulle tala om att jag har länkat dig!!! Hoppas du inte tar illa upp.
Kram Elzie

2007-06-20 @ 10:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0