Min vän .

Idag fick jag ett brev., eller ett litet paket kan man säga. Inte från Haléns eller Josefssons eller något sådant, utan ett riktigt. Ett alldeles handgjort brev från min allra bästa vän. Åh, vad jag blev glad. Själv är jag nog inte lika bra, har svårt att avsätta tid till det. Men min vän, hon tar sig tid. Från brevet/paketet som man knappt vill öppna för det är så fint, till själva innehållet, är det 100% handgjort, och välgjort. När man väl öppnar det dyker det upp något som är inslaget i silkespapper med en ljusblå rosett om, och en liten stämpel där det står "Britta".
Det är så jag och många andra kallar henne. Smeknamnet fick hon för ca 17 år sedan, när vi lärde känna varandra genom en  kompis.
Mycket har hänt sedan dess. Vi har haft korta uppehåll och långa uppehåll i vår vänskapsrelation. Men vi har alltid vetat att vi finns där för varandra när det behövs. Numera har vi daglig kontakt per telefon, efterssom vi bor så långt ifrån varandra.
Min "Britta" är väldigt speciell. Hon är som hon är och det är precis så hon ska vara. Det är det jag gillar. Det där annorlunda. Som en stor Pippi Långstrump slår hon sig fram genom livet.
På "sitt sätt"....... Inreder på "sitt sätt", klär sig på "sitt sätt", firar semester på "sitt sätt"
Nu hade hon visst köpt riktiga kalasstrumpor med rosetter på tror jag.....Herregud......Helt crazy! Precis som jag.

Vi kan inte vara utan varandra. Vi uppmuntrar och stöttar, skrattar och gråter tillsammans eller inför varandra. Men det viktigaste av allt, vi litar på varandra till 110%.

Tack min " Britta " för att du gjorde mig så glad i dag!

image165

Så här fint var paketet. Konstnärinnan Anne-Lie, fint va.

image166

Sen låg det här i!

image170

Fyra så´na  här fina odlinsskyltar låg det i paketet. Så hon har pysslat och knåpat med dessa. Inte undra på att hon stiger upp kl 5.30.

image171

Här kommer en till. Sammanlagt fick jag fyra stycken, morötter, rödbetor, potatis och sallad. Den här potatisskylten tyckte jag var så kul. Kenneth och jag har ju förgrott potatis, numera kallad tidig Kennelie. Få se vad det blir av den potatisen. Har fullt sjå med att bära den in och ut varje dag. Men snart ska den i backen och då ska den här fina skylten sitta där.
Här satte jag bara ner den för jag var så ivrig med att lägga ut det här på bloggen. Jag ska ta nya bilder sen när allt är på plats.

Om ni vill kika in på Brittas fantastiska sida så är adressen:
www.hoppetossadesign.webblogg.se


Kommentarer
Postat av: till Elzie

Fick se nu Elzie att du undrade vart jag hade köpt de rosa bajspåsarna. På Rusta. Men dom är inte så stora bara så att du vet. Vad gör det förresten, de är ju snygga eller hur. Man får väl använda två då......

2007-05-10 @ 21:23:44
URL: http://anneliekreativ.webblogg.se
Postat av: Elzie

Fick också ett paket igår och jag blev så glad...
Att människor är såna nu för tiden! Trodde knappt det.
Får väl se om jag får med mig gubben till Rusta nån gång. Han är inte så glad i den affären (pga ägarna!).
Ha en skön fredag. Här ösregnar det så det blir kul att sticka ut näsan.
Kram

2007-05-11 @ 07:35:31
Postat av: Britta

Men Annelie....jag blir ju alldeles till mej i rosettstrumporna här!
tack för de fina orden å jag som inte trodde att du gillade mej....*puss*

2007-05-11 @ 10:06:36
URL: http://hoppetossadesign.webblogg.se
Postat av: Lotta

Jag fick ett liknande underbart paket från henne tidigare i veckan, innehållandes en rödbetspinne! Helt otroligt att en människa man bara känner via datorn sätter sig och smyckar ett paket till mig. Jag har sparat paketet, det står på mitt pysselskrivbord.

Var tacksam för att du har en så underbar vän!
Ha en härlig helg!
Kram Lotta
(Paketet har jag förresten skrivit om i min blogg!)

2007-05-11 @ 23:41:04
URL: http://mintryggavra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0